Skip to content
Main Menu
Editorial
Βιβλία
e-shop
Το σύστημά μας
Συνταγές
Menu Toggle
Κυρίως πιάτα
Σαλάτες
Σάλτσες
Γλυκά
Άρθρα
Menu Toggle
Αδυνάτισμα
Αποτοξίνωση
Διατροφή
Φυσικοπαθητική
Επικοινωνία
0
Υλικά
1 καρότο κομμένο ζουλιέν
1 κίτρινη πιπεριά χωρίς τους σπόρους κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 μαρούλι
100 γρ. μανιτάρια
2 κ. σ. φρέσκος χυμός λεμονιού
2 κ. σ. καρύδια χονδροκοπανισμένα
200 γρ. ρόκα (ή σπανάκι)
50 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
6 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε το μαρούλι, τη ρόκα και τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λωρίδες.
Τα τοποθετούμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα και ρίχνουμε από επάνω τα μανιτάρια και τις ελιές, το καρότο και την πιπεριά.
Γαρνίρουμε με τα καρύδια.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το λεμόνι, το ελαιόλαδο το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ αυτό τη σαλάτα και σερβίρουμε.