Το σύστημα μας

Beauty and Nature - Healthy Living

Beauty and Nature
Healthy Living

Η ιστοσελίδα μας δημιουργήθηκε για όσους αγωνίζονται για θετικές αλλαγές στην υγεία και τον τρόπο ζωής, ανεξάρτητα από τους συγκεκριμένους στόχους, είτε πρόκειται για τη μείωση του λίπους του σώματος, είτε για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ή την αύξηση των επιπέδων ενέργειας, μείωση του στρες, μείωση του κινδύνου των καρδιακών παθήσεων και του καρκίνου.
Η αγορά για τους σκοπούς αυτούς διαθέτει πολλούς τρόπους, τις μεθόδους και τα συμπληρώματα διατροφής.
Εμείς σας προσφέρουμε το φισικοπαθητικό σύστημα “Beauty and Nature’’.
Είναι η χρήση στην διατροφή μόνο φυσικών, μη επεξεργασμένων βιομηχανικά τροφίμων, η κατανάλωση μόνο φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη ενδυνάμωση του σώματος μέσω της υδροθεραπείας και η απαλλαγή από το άγχος, χρησιμοποιώντας την τεράστια δύναμη της υποσυνείδησης.
Ο ισχυρισμός ότι τα πάντα ελέγχονται από τα γονίδια, δηλαδή, ότι η υγεία καθορίζεται από ένα σύνολο χρωμοσωμάτων, τώρα είναι εντελώς ξεπερασμένη. Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι υπεύθυνο για το 97% το τι συμβαίνει στο σώμα.
Δεν είναι δυνατόν να αποκατασταθεί η σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος με τεχνητό τρόπο, με τα φάρμακα, με σύνθετες βιταμίνες. Αυτό μπορεί να κάνει μόνο το ίδιο το σώμα, με τη βοήθεια των ζωντανών, φυσικών ουσιών, ισορροπημένων με την ίδια την φύση.
Πρέπει να γνωρίσεις, να κατανοήσεις και να αγαπάς το σώμα σου. Μπορείτε να αισθάνεστε υγιείς, αλλά στο σώμα μπορεί να παρατηρηθούν ήδη κάποιες αλλαγές, και είναι σημαντικό να μην χάσουμε αυτή τη στιγμή, και χωρίς να καταφεύγουμε σε θεραπεία, να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο ζωής και στην πρόληψη των ασθενειών.
Τα πρώτα βήματα είναι πάντα δύσκολα, αλλά ο άνθρωπος πρέπει: να κάνει το δύσκολο συνηθισμένο, το εθιμικό ελαφρύ και το εύκολο τέλειο.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι πολλές από τις συνήθειες μας έχουν τη ταχύτητα της καταστροφής του σώματος, που προσπερνά τη ταχύτητα της αυτοανάρρωσής του.
Πάρτε την πορεία της υγείας σήμερα, πιέστε τον εαυτό σας να το κάνει, και μετά από λίγο δεν θα είστε σε θέση να ξεφύγετε από αυτό, αυτό θα γίνει μέρος του τρόπου ζωής σας.
Και μην ξεχνάτε την λαϊκή σοφία: “Το μυστικό της μακροζωίας έγκειται στο γεγονός ότι δεν θα τη μειώσετε”.
Τα φάρμακα μερικές φορές είναι απαραίτητα και χρήσιμα, αλλά να βοηθήσουν στην οικοδόμηση νέων ιστών αυτά δεν μπορούν. Με λίγα λόγια, χωρίς την κατάλληλη διατροφή, τη σωματική δραστηριότητα και θετική σκέψη η θεραπεία και αναζωογόνηση είναι αδύνατο να συμβεί.