Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το ζωμό, τη σόγια σως, το λεμόνι το αλάτι, το πιπέρι και τον κόλιανδρο και μαρινάρουμε το τόφου σε αυτό το μείγμα από μισή εώς 2 ώρες, αφότου το έχουμε κόψει σε κύβους.
Πλένουμε το μπρόκολο, το κόβουμε σε μπουκετάκια και το βάζουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει για περίπου 8 λεπτά, ώστε να μη μαλκώσει εντελώς. Το βγάζουμε, το περιχύνουμε με κρύο νερό και το βάζουμε σε τρυπητό για να στραγγίσει.
Καβουρδίζουμε τα κάσιους σε ένα τηγάνι ή γουόκ χωρίς λάδι ανακατεύοντας τα συνεχώς, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα βγάζουμε, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα χονδροκόβουμε.
Ζεσταίνουμε καλά το λάδι στο γουόκ ή σε κατσαρόλα. Στραγγίζουμε το τόφου από τα πολλά υγρά και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Τους βγάζουμε με τρυπητό κουτάλι σε χαρτί κουζίνας. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και σερβίρουμε.