Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τρίβουμε τα καρότα με το χοντρό εξάρτημα του τρίφτη.Στη συνέχεια στίβουμε το πορτοκάλι και πολτοποιούμε τη σάρκα του στο μπλέντερ.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το αλάτι, το baking , τη βανίλια και τη ζάχαρη.
Σε ένα άλλο, ανακατεύουμε το λάδι, τα καρότα, το πορτοκάλι και το χυμό του. Αναμειγνύουμε τα υγρα υλικά με τα στεγνά, μέχρι να επιτύχουμε την υφή πηχτού γιαουρτιού.
Αλείφουμε ελαφρά ένα ταψάκι με λάδι και απλώνουμ στον πάτο του τα μήλα, τα οποία έχουμε κόψει σε φετούλες.
Απλώνουμε καλά και ομοιόμορφα το μείγμα της ζύμης από επάνω και ψήνουμε για 45-60 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.