Skip to content
Main Menu
Editorial
Βιβλία
e-shop
Το σύστημά μας
Συνταγές
Menu Toggle
Κυρίως πιάτα
Σαλάτες
Σάλτσες
Γλυκά
Άρθρα
Menu Toggle
Αδυνάτισμα
Αποτοξίνωση
Διατροφή
Φυσικοπαθητική
Επικοινωνία
0
Ωμή σάλτσα ντομάτας
Υλικά
1 κ.γ. ακατέργαστο αλάτι
1 κ.γ. καβουρδισμένο σκόρδο
1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένος μαϊντανός
4 φρέσκες σφιχτές ντομάτες ψιλοκομμένες
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα αλέθουμε μέχρι να αποκτήσουν την υφή που επιθυμούμε.
Η ωμή σάλτσα ντομάτας διατηρείται στο ψυγείο, σε δοχείο αεροστεγώς κλεισμένο, έως και τρεις ημέρες.
Η δροσιστική αυτή σάλτσα συνδυάζεται έξοχα με ζυμαρικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ντιπ. Μόνο να θυμάστε ότι δεν πρέπει να μαγειρευτεί.
Prev
Vegan μηλόπιτα
Σάλτσα γκουακαμόλε
Next