Ωμή σάλτσα ντομάτας

Υλικά

1 κ.γ. ακατέργαστο αλάτι
1 κ.γ. καβουρδισμένο σκόρδο
1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένος μαϊντανός
4 φρέσκες σφιχτές ντομάτες ψιλοκομμένες

Εκτέλεση

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα αλέθουμε μέχρι να αποκτήσουν την υφή που επιθυμούμε.
Η ωμή σάλτσα ντομάτας διατηρείται στο ψυγείο, σε δοχείο αεροστεγώς κλεισμένο, έως και τρεις ημέρες.
Η δροσιστική αυτή σάλτσα συνδυάζεται έξοχα με ζυμαρικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ντιπ. Μόνο να θυμάστε ότι δεν πρέπει να μαγειρευτεί.