Skip to content
Main Menu
Editorial
Βιβλία
e-shop
Το σύστημά μας
Συνταγές
Menu Toggle
Κυρίως πιάτα
Σαλάτες
Σάλτσες
Γλυκά
Άρθρα
Menu Toggle
Αδυνάτισμα
Αποτοξίνωση
Διατροφή
Φυσικοπαθητική
Επικοινωνία
0
Σούπα με κεχρί και καρύδια
Υλικά
1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 λάχανο τριμμένο
2 κ.σ. γλυκιά σως σόγιας
4 κ.σ. ελαιόλαδο
400 γρ. κεχρί
5 λίτρα νερό
60 γρ. καρύδια
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ψήνουμε τα καρύδια σε ένα ταψί για 15 λεπτά. Τα ξεφλουδίζουμε.
Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και το λάχανο στο ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία για 5 λεπτά.
Έπειτα προσθέτουμε το κεχρί, τα ψημένα καρύδια, τη σόγια σως και το αλάτι.
Τέλος, προσθέτουμε το νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε για 30 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά.
Σερβίρουμε τη σούπα σε ατομικά βαθιά πιάτα και γαρνίρουμε με το μαϊντανό.
Prev
Φαγόπυρο με σπανάκι και μπιζέλια
Ρύζι λεμονιού
Next