Το σύστημα μου «Beauty and Nature»

Θέλετε να απαλλαχτείτε από δεκάδες προβλήματα υγείας και εμφάνισης και αυτό να είναι εντελώς ακίνδυνο και χωρίς τη χρήση ακριβών προϊόντων; Η αγορά για τους σκοπούς αυτούς διαθέτει πολλούς τρόπους, μεθόδους και συμπληρώματα διατροφής.

Εγώ έχω δημιουργήσει το σύστημα φυσικοπαθητικής και το ονόμασα «Beauty and Nature». Βάση της φυσικοπαθητικής είναι η αρχή ότι το σώμα αποτελεί ένα αυτοκαθαριζόμενο, αυτοθεραπευόμενο και αυτοσυντηρούμενο σύστημα. Η φυσικοπαθητική βασίζεται στην ιδέα ότι μέσα στο ανθρώπινο σώμα εμπεριέχεται όλη η θεραπευτική δύναμη του σύμπαντος και πως η φύση είναι πάντα σωστή σε αυτά που κάνει, οπότε δεν μπορούμε να την βελτιώσουμε. Επομένως η φύση δεν προσπαθεί να παρεμποδίσει τις δικές της λειτουργίες. Έχουμε προβλήματα κακής υγείας (π.χ. παχυσαρκία, πόνο, στρες) μόνο όταν παραβιάζουμε τους φυσικούς νόμους της ζωής.

Δεν είναι δυνατόν να αποκατασταθεί η σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος με τεχνητό τρόπο, με τα φάρμακα, με σύνθετες βιταμίνες. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο το ίδιο το σώμα, με τη βοήθεια των ζωντανών, φυσικών ουσιών, ισορροπημένων με την ίδια την φύση. Πάρτε την πορεία της υγείας σήμερα, πιέστε τον εαυτό σας να το κάνει, και μετά από λίγο δεν θα είστε σε θέση να ξεφύγετε από αυτό, θα γίνει μέρος του τρόπου ζωής σας. Και μην ξεχνάτε την λαϊκή σοφία:» Το μυστικό της μακροζωίας έγκειται στο γεγονός ότι δεν θα τη μειώσετε». Τα φάρμακα μερικές φορές είναι απαραίτητα και χρήσιμα, αλλά να βοηθήσουν στην οικοδόμηση νέων ιστών δεν μπορούν. Με λίγα λόγια, χωρίς την κατάλληλη διατροφή, τη σωματική δραστηριότητα και θετική σκέψη η θεραπεία και η αναζωογόνηση είναι αδύνατο να συμβεί.